icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

1a PISTA del “Saps on és?” Atents a les NOVETATS

vmgCom a pista us podem dir que la foto està feta en un carrer, o cantonada, on el nom dels seus carrers són noms de municipis de la comarca.

Comencem una nova temporada del concurs “Saps on és?” on haureu de saber on el Vicens Martin ha fet la foto de cada setmana. Hi ha novetats molt importants que heu de llegir abans de participar. Per exemple, l’app IgualApp NO està operativa… només rebrem respostes al sapsones@gmail.com

IMPORTANT

Aquest primer trimestre de concurs provarem un nou format. D’aquesta manera, qui encerti la foto el primer dia sumarà 3 punts, el segon dia 2 punts i el darrer dia 1 punt. Mitjançant aquesta puntuació es farà una classificació que determinarà el guanyador del concurs del trimestre (setembre, octubre, novembre i desembre). El guanyador del concurs del primer trimestre s’endurà una bicicleta d’ABA Cicles, mentre que el segon classificat s’endurà la nit d’hotel amb esmorzar al Molí Blanc Hotel.

PREMIS CADA SETMANA

A més, cada setmana, entre tots els participants, independentment de si han encertat el primer dia, el segon o el tercer, es sortejarà un lot regal que consisteix en:

1 ulleres de sol de la marca Kypers gentilesa d’Òptica Valls

2 cerveses artesanes igualadines de La Lenta ; Golden Koeman i Optimista/Pesimista

1 ampolla de cava de Celler Can Figueres

5 bricks de caldo

*** ATENCIÓ*** els menors d’edat poden participar en el concurs, i si resulten premiats amb el lot setmanal, al ser productes que contenen alcohol, ho hauran de recollir acompanyats per un adult.

CLASSIFICACIÓ SETEMBRE – DESEMBRE

Posició Nom Punts
1 Ruth Bertran 3
2 Josep Lluís López 3
3 Mari Àngles Niubó 3
4 Anna Moreno 2
5 Josep Teixé 2
6 Esther Valero 2
7 Mònica Margets 2
8 Marta Rodríguez 2
tornar_radioIgualada