icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

L’Yvette Pons CB Igualada femení s’imposa a la pista del Lleida en un gran final

L’Yvette pons club Bàsquet Igualada femení es va imposar a la pista del Lleida per 7 punts de diferència (66 a 73) en un gran final.

fetxa_radioIgualada

El Finques Argent Handbol Igualada segueix amb el bon joc i s’imposa al Barberà

El Finques Argent Handbol Igualada va guanyar el Barberà per 28 a 25 i ha sortit de la zona baixa de la classificació de Primera Catalana.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers d’Igualada premiats com a colla de la temporada 2018

La Nit dels Castells, que es va celebrar aquest dissabte a Valls, va reconèixer la trajectòria dels igualadins, per partida doble. D’una banda, els Moixiganguers van rebre el premi a colla de la temporada 2018 i, de l’altra, van recollir també un dels tres premis Baròmetre per haver-se estrenat amb els castells de nou pisos. El premi colla de la temporada el decideixen les formacions que han assolit castells superiors al 3 de 9 amb folre el darrer any. Com a jurat van valorar la trajectòria recent dels Moixiganguers i els castells assolits, especialment el 3 de 9 amb folre descarregat a la primera i el manteniment del 5 de 8 que van estrenar l’any 2017.

fetxa_radioIgualada

L’expedient de caducitat de la concessió de la Hispano Igualadina podria estar resolt en les properes setmanes

Així ho ha assegurat el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet. Segons Calvet, la Comissió Jurídica Assessora que estudia el cas prendrà una decisió en les properes setmanes. El conseller ha explicat que, si finalment es decideix revocar la concessió, la Generalitat haurà de garantir la continuïtat del servei fins que es convoqui un nou concurs.

fetxa_radioIgualada

Igualada tindrà la Capitalitat del Bàsquet Femení 2019

La capitalitat d’Igualada, que comptarà també amb el suport de la Diputació de Barcelona i la secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, suposarà l’any vinent la celebració de diferents activitats, tallers, jornades i competicions de bàsquet femení a la ciutat.

fetxa_radioIgualada

La Generalitat ha homologat el nou Document Únic de Protecció Civil Municipal de l’Ajuntament d’Igualada

Aquesta homologació suposa la derogació definitiva de l’antic Pla Bàsic de Protecció Civil Municipal i, des d’ara, qualsevol actuació davant d’una emergència a la capital de l’Anoia es guiarà només per aquest nou document. Els objectius en la seva redacció han estat assolir una òptima reacció en episodis d’emergències, aconseguir la màxima eficàcia i coordinació entre tots els cossos actuants a Igualada, minimitzar-ne els efectes i, prioritàriament, evitar danys per la població.

fetxa_radioIgualada

L’Igualada Rigat acaba cedint un empat a la pista del Vendrell però ja és matemàticament a la Copa del Rei

L’Igualada Rigat va empatar a 2 a al pista del Vendrell en un partit que tenia controlat pràcticament tot l’estona. Tot i així, l’equip ja és a la Copa del Rei.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Monbus CB Igualada cau a la pista del Salou tot i anar molta estona per davant

El Monbus Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista del Salou per 10 punts de diferència (83 a 73), tot i que va anar per davant durant molts minuts.

fetxa_radioIgualada

El CF Igualada empata a zero al camp del Vilanova Geltrú en un partit amb nombroses ocasions per marcar

El Club Futbol Igualada va empatar a 0 al camp del Vilanova Geltrú, malgrat que es van produir moltes ocasions de gol.

fetxa_radioIgualada

El Mercat de la Masuca sortejarà 45 paneres de Nadal

L’Associació de Botiguers de la Masuca ja ha començat la campanya de Nadal i com és habitual sortejarà 45 paneres entre totes les persones que facin les seves compres nadalenques al mercat. Per participar en aquest concurs només cal realitzar una compra en alguna de les parades del Mercat de la Masuca. Cada parada farà un sorteig i, per tant, hi haurà un guanyador per botiga. Per participar només s’haurà d’omplir el tiquet de compra amb les dades personals. Com a novetat, aquest any hi haurà també un sorteig entre els seguidors del Mercat de la Masuca a les xarxes socials. Tothom qui ho vulgui podrà participar en els concursos que es faran als perfils de Facebook i Instagram del Mercat.

fetxa_radioIgualada