icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

TICAnoia i la Unió Empresarial de l’Anoia organitzen el “Programa indústrIA” per explicar la transformació que tindrà la Intel•ligència Artificial als sectors econòmics del territori

Per tal de posar llum a totes les inquietuds que té el teixit industrial sobre la Intel·ligència Artificial, les dues entitats organitzen aquest programa per tal de presentar, per una banda, els fonaments de la intel·ligència artificial i els tipus d’IA disponibles, i per altra banda, també s’exploraran exemples d’aplicacions pràctiques dins l’àmbit industrial, incloent l’optimització i la gestió d’estocs, qualitat basada en visió, i planificació i optimització de la producció.

En cadascuna de les sessions hi haurà l’oportunitat de connexió entre empreses i agents tecnològics; però també, s’hi compartiran eines de finançament disponibles per a projectes d’implementació d’Intel·ligència Artificial.

Aquest programa es desenvoluparà, de forma itinerant, en 4 municipis diferents per tal d’acostar i aproximar aquesta nova realitat i paradigma a les empreses de la comarca.

La primera sessió es farà el proper dimecres dia 20 de març al Centre d’Innovació de l’Anoia, a Vilanova del Camí. Per més informació sobre la resta de trobades, es pot trobar a uea.cat.

tornar_radioIgualada