L’atleta del CA Igualada Petromiralles Teo Rodríguez, campió d’Espanya Sub-20 en pista coberta

Teo Rodríguez va fer una gran cursa i va arribar a la meta amb un registre d’1 minut 53 segons i 1 centèsima. Ho va fer en un final molt ajustat on va acabar en primera posició a dues centèsimes de distància del segon classificat que va ser el corredor del Playas de Castellón Adrián Gómez. Rodríguez ja havia dominat dissabte la 1ª s/f. amb 1’54”38.

En aquest campionat hi van prendre part 5 atletes més del Club Atlètic Igualada: Carla Bisbal va ser 4a i per tant plaça de finalista a la final dels 800 metres llisos femenins amb 2 minuts 14 segons 98 centèsimes, després d’imposar-se dissabte en la 2a semifinal amb  2 minuts 14 segons 48 centèsimes. Mar Buchaca va ser 5a ex aequo (plaça de finalista)  a la final dels 200 metres llisos amb  25 segons 5 centèsimes, després d’entrar 3a a la 1a semifinal amb 25 segons 25 centèsimes, i de ser anteriorment 2a en la 5a sèrie classificatòria amb 24 segons 96 centèsimes, el que li va suposar la marca personal. Aina Eberlé, per la seva part, va ser 11a al salt d’altura femení, amb 1,56 metres;  Finalment, Pau Subirats va ser desqualificat per sortida nul·la  a la final dels 60 metres llisos, després de ser 3er en la 2a semifinal amb 6 segons 93 centèsimes, i haver entrat anteriorment 2n a la 3a sèrie classificatòria amb 6 segons 89, marca personal.

El 50è Campionat d’Espanya Sub-20 en Pista Coberta es va disputar dissabte i diumenge a Salamanca amb els atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2005-2006. El CAI va ser 3er club català i el 12è estatal amb 16,5 punts, en la puntuació global dels seus atletes, entre 95 clubs classificats.