icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Escola Gabriel Castellà realitzarà, demà, una matinal sobre l’espai amb la participació virtual de l’astronauta Pedro Duque

Durant tot el matí, de dos quarts d’11 a dos quarts de dues, hi haurà activitats obertes a totes les famílies d’Igualada, com per exemple, un Planetari mòbil per aprendre astronomia, així com la visita al Lab 2-6, un espai de ciència amb propostes sobre moviment, magnetisme o equilibri. També es durà a terme un taller d’observació solar amb telescopis i activitats científiques dinamitzades per l’Institut de Ciències de l’Espai.

Un dels principals atractius de la jornada serà la participació de l’astronauta Pedro Duque, que hi serà de forma telemàtica per presentar el seu nou llibre “Viajes espaciales”. L’astronauta farà una videotrucada des de les onze del matí fins dos quarts de dotze, on conversarà amb les persones que vulguin fer-li preguntes.

La creació de l’espai Lab 2-6 s’emmarca en el projecte pedagògic de la mateixa escola, que focalitza els aprenentatges a través de l’eix científic, a partir del treball de tallers i ambients científics i el treball globalitzat.

tornar_radioIgualada