icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

IGUALADAFIL prepara la seva cinquena edició els dies 30 i 31 de gener de 2024

A finals de gener tindrà lloc la cinquena edició de l’esdeveniment de moda IGUALADAFIL que, en aquesta ocasió, presentarà les novetats en filatura per a l’estiu 2025 amb l’objectiu de facilitar la selecció de les matèries primeres que utilitzen les marques de moda en les seves noves col·leccions

L’objectiu d’aquesta nova edició és atraure un centenar de professionals vinculats a la indústria de la moda de tot l’Estat, i oferir-los nous serveis com sessions de tendències de moda, o mostres de peces que facilitin la inspiració dels dissenyadors i equips de producte que assisteixin a l’esdeveniment. Així mateix, IGUALADAFIL anuncia la creació d’espais de networking durant els dos dies de durada de l’esdeveniment per facilitar la connexió i l’intercanvi entre els professionals que visitin IGUALADAFIL.

Fins a vint-i-sis filatures nacionals i internacionals presentaran les seves novetats per a les col·leccions d’estiu 2025 enfront d’un centenar de professionals del sector.

L’esdeveniment tindrà lloc a les instal·lacions d’Igualada Fashion Lab, ubicat a l’antiga seu de l’empresa Vives Vidal els dies 30 i 31 de gener de 2024.

tornar_radioIgualada