El CF Igualada femení s’endú una victòria molt treballada (0-1) al camp del Riudoms

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al camp del Riudoms per 0 a 1 ja és 5è a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

El conjunt igualadí va fer un bon partit contra un rival que es troba en zona de descens. Tot i així, li va ser molt complicat poder fer-se amb la victòria. Al descans el marcador es mantenia amb empat a zero. A la represa, les blaves van sortir a buscar la victòria i als 4 minuts Laura Marcet va establir el 0 a 1. Tot i que les jugadores del conjunt tarragoní van tenir opcions per empatar, al final les igualadines es van acabar enduent la victòria.

El proper partit del Club Futbol Igualada femení serà el diumenge de la setmana vinent. Jugarà a les Comes contra el San Gabriel.