L’Igualada Rigat suma la primera victòria fora de casa amb una golejada a la pista del Girona (1-8)

Marc Rouzé va marcar el 0 a 1 als 8 segons de la primera meitat. Entre el minut 8 i 9, dos gols de Tety Vives i un altre de Nil Cervera van deixar el resultat amb un sensacional 0 a 4. Poc abans del descans Nil Cervera va situar el 0 a 5. A la represa, cap dels dos equips intensificava els atacs. Tot i així, als 17 minuts el Girona va marcar el gol de l’honor que suposava l’1 a 5. Ara bé, al tram final els arlequinats no volien cap sorpresa i en els darrers 3 minuts Nil Cervera, Gerard Riba i Oriol Llenas van establir l’1 a 8 final. En aquests moments, els igualadins són 6ns a la classificació de l’OK Lliga empatats a punts amb el 4rt.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Barça.