icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

Igualada Batega – APROP -Sembrando la tierra, cosechando historias-

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya en David Salàzar, la Montserrat Terrats d’APROP i en Huàscar Salàzar del Centro de estudios Populares de Bolívia que ens parlaràn del llibre que han publicat sobre com i perquè les dones de Bolivia han muntat una cooperativa per poder tirar endavant les seves terres de cultiu.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – APROP -Todo era Covid-

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya en David Salàzar, la Montserrat Terrats d’APROP i en Huàscar Salàzar del Centro de estudios Populares de Bolívia que ens parlaràn del llibre que han publicat sobre un estudi que han fet de com va afectar la pandèmia a les dones a Bolívia, en concret en una zona de Cochabamba.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Igualada Solidària

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya el Dr. Hussein Hasan, cirurgià de l’Hospital Univeresitari d’Igualada i el Regidor de Cooperació i Ensenyament en Josep Maria Carpi que ens vindràn a parlar de l’acta programat per Igualada Solidària amb el Cine club, consistia en la projecció de la pel·lícula “Los limoneros” i una conferència a càrrec del Dr Hasan, qui avui ens vindrà a parlar de la seva experiència a Gaza.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – ACAPS

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Nina MOhamend Salem, comadrona dels camps refugiats de Mahbes i l’Antonio Aguallo d’ACAPS ANOIA que ens explicaran com és la vida als campaments Saharaui i com funciona el Dispensari on ella és la directora i comadrona del centre.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Associació de Gent Gran d’Igualada

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya l’Enric Senserich president de l’Associació de Gent Gran d’Igualada que ens explicarà la història de l’entitat, les activitats que preparan i tot el que han preparat per la Primevera Gran.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Agrupació Folklòrica Igualadina

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Karina Alcoberro Directora del Cos de dansa, dansaire i membre de la junta i l’Ismael Miquel Responsable de l’escola de dansa, dansaire i membre de la junta de l’Agrupació Folklòrica d’Igualada que ens parlaran dels seus 83 anys com a entitat i de com les danses tradicionals i populars segueixen vives i tenen gran acceptació.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Mans Unides

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Concepció Muntané, l’Assumpció Perlas i en Josep Salat de Mans Unides que ens parlaran dels dos últims actes que han fet, la xocolatada amb conferència d’un missioner i del concert solidari a la Basílica de Sta Maria d’Igualada.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Narranación

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Laia Rubio i en Javi Fernàndez que ens parlaran de l’Associació Narranación, els seus inicis, les publicacions i activitats que fan.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – ACAPS

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya l’Antonio Aguallo membre de l’entitat ACAPS que ens explicarà la història del poble Saharaui ara que s’han complert 47 anys de la prclamació de la república Saharaui.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Col·lectiu Eixarcolant

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya en Marc Talavera president del Col·lectiu Eixarcolant que ens explicarà com va nèixer l’entitat i que han fet i fan durant aquests anys.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada