icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

Igualada Batega – Associació Tasagzoute

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya en Saïd membre de l’Associació Tasagzaoute que ens explicarà els projectes que han fet i els que estan preparan.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Agrupament Escolta La Flama

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya dos monitors de l’Agrupament Escolta La Flama la Mariona Vidal COPE (Coordinadora Pedagògica) i l’Arnau Domènech Secretari i REFE (Referent de Feminismes) que ens explicaran la història de l’entitat i que fan.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Trabucaires d’Igualada

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya en Toni Guix membre de la colla Trabucaires d’Igualada que ens explicarà com va sorgir i com de mica en mica ha anat creixent i participant en més actes.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Rotary Club Igualada i Dones amb empenta (dae)

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya en Joan León president del Rotary Club Igualada i l’Èlia Palomas responsable del projecte “Veïnes x veïnes” de Dones amb empenta que ens explicaràn el concert solidàri que ha preparat el Rotary Club i han projecte que han escollit, de Dones amb empenta, per fer la donació de la recaudació.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Fundació del Traginer d’Igualada

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya en Xavier Ros Colom Director del Museu del Traginer que ens explicarà els inicis, com va anar l’arrencada, que hi podem veure i com està la situació actualment.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Nzuri Daima

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Almudena Barbero i en Jordi Granado de la Fundació Nzuri Daima que ens expliquen el nou projecte “Contra las cuerdas” i dels altres projectes que porten a terme.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – L’Ateneu Igualadí

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Mireia Claret presindenta de l’Ateneu Igualadí i en Quico Vallés membre de la junta i responsable de Músiques de butxaca que ens parlaran de l’història de l’entitat i dels actes de cel·lebració dels 160 anys.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Càritas

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Cesca Solé directora de Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra que ens explicarà els projectes, cursos que fan i com està la situació en la que ells ajuden.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Creu Roja

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Sílvia Grados de Creu Roja Anoia que ens explicarà com ha anat la Campanya del Gran Recapta d’aquest cap de setmana passat i com va la preparació de la Campanya de la Marató de Joguines.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Igualada Batega – Coral Infantil Gatzara

A l’Igualada Batega donem veu a les entitats Socials, Culturals i Solidàries d’Igualada. Avui ens acompanya la Clara i la Rossó monitores de la Coral Infantil Gatzara que ens explicaran com funciona l’entitat.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada