icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

Mossos d’Esquadra detenen tres persones i desarticulen un grup criminal que cultivava marihuana en cinc naus d’Igualada

Mossos d’Esquadra han comunicat aquest vespre que aquest dimarts han aconseguit desarticular un grup criminal que cultivava marihuana en cinc naus de la capital de l’Anoia.

fetxa_radioIgualada

Mor la igualadina Teresa Gimpera als 87 anys

L’actriu i model igualadina ha mort aquest dimarts a Barcelona a l’edat de 87 anys.

fetxa_radioIgualada

Una activitat impulsada per Urban Sketchers Anoia relacionada amb el dibuix, novetat de la Festa Major d’Igualada 2024

El dissabte dia 24 d’agost, durant el matí, el claustre de l’Escola Pia serà l’escenari d’una de les activitats que son novetat de la Festa Major d’aquest any.

fetxa_radioIgualada

Els indicadors econòmics de l’Anoia milloren però a un ritme més moderat que la resta de comarques de Barcelona

L’Anoia va registrar una evolució positiva però comparativament moderada respecte a la resta de comarques i el conjunt de la província. L’atur es manté a la baixa aquest darrer any, amb un discret descens del -0,4%, tot i que la taxa d’atur de l’Anoia, de l’11,1%, encara és la més elevada de la demarcació.

fetxa_radioIgualada

Igualada acollirà, el proper 22 de setembre, la 9a edició de l’Alzheimer Race

Ja s’han obert les inscripcions per participar en aquesta cursa i caminada solidària, organitzada conjuntament per l’Hospital de Dia Sant Jordi i l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. L’objectiu de l’Alzheimer Race és recaptar fons per  l’AFADA i alhora sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia degenerativa.

fetxa_radioIgualada

Jordi Riba, President de la Comissió de la Sindicatura de Comptes al Parlament

El Diputat i Primer Secretari del PSC Anoia, Jordi Riba, ha estat nomenat President de la Comissió de la Sindicatura de Comptes al Parlament de Catalunya.

fetxa_radioIgualada

INCENDI en el pati d’una nau industrial del polígon de les Comes d’Igualada

Aquest dilluns a la tarda s’ha declarat un incendi al pati exteior de l’empresa SIMAR del polígon industrial de les Comes d’Igualada, entre els carrers França i Avinguda d’Europa.

fetxa_radioIgualada

La Cambra a l’Anoia organitza, avui, un taller per apropar les darreres tècniques comercials més efectives

El taller té com a objectiu principal proporcionar eines i coneixements actualitzats als comerciants per millorar la seva presència al mercat i augmentar les seves vendes.

fetxa_radioIgualada

Un Igualadí mor en un accident de “hike fly” a Andorra

Segons informa el digital andorrà Altaveu, l’igualadí tenia 34 anys i practicava a modalitat de “hike flay” que consisteix en combinar el senderisme de muntanya amb el posterior salt en parapent.

FOTO: Altaveu (Andorra)

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada inicia, avui, el nou pla d’asfaltatge 2024 amb una inversió total de quasi 300.000 euros

Aquest dilluns, 22 de juliol, s’iniciarà el pla d’asfaltatge d’aquest 2023 que com cada any dona continuïtat a la campanya d’asfaltatges que realitza l’Ajuntament d’Igualada durant l’estiu per mantenir i millorar el ferm dels vials públics.

fetxa_radioIgualada