icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

El Consorci Sociosanitari d’#Igualada busca suport per ampliar i millorar el seu projecte de teràpia amb nines

Aquesta iniciativa s’està duent a terme, actualment, a la Residència Pare Vilaseca, amb un grup de 25 persones amb diagnòstic de demència, amb l’objectiu d’ajudar-los a mantenir les habilitats cognitives i la memòria.

fetxa_radioIgualada

Es reforçarà la seguretat a #Igualada, durant les festes de Nadal

Coincidint amb aquestes dates, es posa en marxa de nou l’operació Suma+. En el marc d’aquest dispositiu, parelles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra duran a terme patrullatges a peu, als principals eixos comercials d’Igualada, cada dia de la setmana durant la campanya de Nadal.

fetxa_radioIgualada

Joves dissenyadors d’arreu del món presenten els seus projectes de moda innovadora i sostenible a #Igualada

En el marc del projecte europeu CRE@CTIVE un grup de joves dissenyadors, procedents de països com Itàlia, Jordània, Tunísia o Palestina han presentant les seves creacions, a l’Igualada Fashion Lab. Es tracta de propostes que han de servir per introduir la innovació i la sostenibilitat  al sector tèxtil-moda del mediterrani.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu presenta alternatives per a una transició energètica justa, organitzada i participativa

La candidatura municipalista impulsada per la CUP organitzà el passat divendres una conferència que va comptar amb la participació d’en Jaume Fons Esteve (Som Energia Anoia) i de’n Dani Cornellà (diputat de la Candidatura d’Unitat Popular – Un nou cicle per Guanyar al Parlament de Catalunya).

fetxa_radioIgualada

Els programes ‘Eufòria’ de TV3, ‘Caminos de Flamenco’ de RTVE, ‘Tòfol Castanyer’, ‘Balandrau, infern glaçat’ i la pel·lícula alemanya ‘Martha Libermann’, entre els distingits pels Premis Zoom

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya ha celebrat la gala de cloenda i lliurament de premis aquest dissabte a la nit al Teatre Ateneu d’Igualada, en un acte presentat per la periodista Ares Teixidó que ha aplegat el sector audiovisual del país i representants del món de la cultura i de les institucions.

fetxa_radioIgualada

Igualada dona el tret de sortida a les festes de Nadal amb la tradicional encesa dels llums

La Plaça de l’Ajuntament es va omplir per veure l’espectacle que serviria per fer el compte enrere de l’encesa dels llums de Nadal a la ciutat.

fetxa_radioIgualada

Arriba a Igualada una nova edició del torneig esportiu de Nadal Cagatió

Les inscripcions comencen aquest divendres i s’allargaran fins el dia 11 de desembre per a nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2016.

fetxa_radioIgualada

ERC demana a Marc Castells que ajudi a les famílies que no podran pagar la calefacció aquest hivern davant “la inacció” del govern municipal

ERC Igualada torna a reivindicar una proposta que ha reiterat de manera constant al llarg d’aquest darrer mandat, ajudar a les famílies que no podran pagar la calefacció a l’hivern arran de l’increment del preu de la llum i el gas ara que arriba el fred.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal i Anoia Turisme celebren la 2a Nit del Turisme

Sota el lema “Sumar esforços, multiplica resultats”, l’esdeveniment va reunir, al Museu Molí Paperer de Capellades, més d’un centenar de persones entre agents privats i públics del turisme de la comarca.

fetxa_radioIgualada

El Teatre Municipal Ateneu acull, aquest dissabte, la gala de cloenda i lliurament de premis del Zoom Festival

La 20a edició del Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya arriba aquest cap de setmana al seu punt final amb l’entrega dels Premis Zoom, que es farà demà, a 2/4 de deu de la nit, a l’Ateneu. Durant la gala, presentada per la periodista Ares Teixidó, es lliuraran els Premis de la Secció Oficial.

fetxa_radioIgualada