icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

L’alcalde d’#Igualada, Marc Castells “no em consta que la Generalitat hagi descartat Can Morera”

L’alcalde d’Igualada, en una entrevista a Ràdio Igualada, ha explicat que el consens i el procés participatiu seran les claus pel futur industrial de la Conca d’Òdena.

ENTREVISTA a Marc Castells

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

La UEA convida el turisme de proximitat a fer un front comú perquè el veu com una oportunitat

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) ha fet arribar una enquesta a les empreses del sector del turisme de la comarca per identificar mesures específiques, però també per treballar accions i mesures que puguin necessitar les diverses empreses.

fetxa_radioIgualada

Circuit Parcmotor Castellolí gestionarà el Campus Motor per impulsar la indústria del motor a l’Anoia

Circuit Parcmotor ostentarà durant vint anys la utilització i explotació d’aquest equipament, a canvi d’un cànon anual i, a més, farà una destacada inversió per portar a terme les obres que completin les instal·lacions.

fetxa_radioIgualada

S’enllesteix el projecte ‘HOPE Cor Virtual 2’, engegat durant el confinament de la Conca d’Òdena

El projecte HOPE Cor Virtual 2 que es va engegar durant el confinament de la Conca d’Òdena i en el qual hi han participat 117 cantants d’arreu de Catalunya, Balears, País Basc, Andalusia i França ja ha finalitzat.

fetxa_radioIgualada

Maria Sayavera “Can Morera ha de quedar fora del pla d’ordenació de polígons industrials, i si la Generalitat respecta la decisió dels municipis com va dir que faria, així hauria de ser”

L’alcaldessa d’Òdena ha explicat en una entrevista a Ràdio Igualada que cal esperar que la Generalitat respecti la decisió dels municipis respecte a les possibles zones industrials que estan dins el seu terme municipal.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El govern espanyol aprova que el proper dilluns, les regions sanitàries de Girona i Catalunya Central, on es troba situada la Conca d’Òdena, passin a la fase 2

El Departament de Salut de la Generalitat havia proposat a principis d’aquesta setmana que, a partir del proper dilluns 1 de juny, passin a la fase 2 de la desescalada les regions sanitàries de Girona i Catalunya Central, en la qual s’inclou la Conca d’Òdena. Aquesta proposta va ser aprovada pel Procicat i aquest mateix dijous al vespre ha rebut el vist-i-plau del govern espanyol.

 

fetxa_radioIgualada

La UEA xifra en 600 els treballadors anoiencs que es veuran afectats pel tancament de les plantes de Nissan a Catalunya

La multinacional japonesa ha anunciat aquesta setmana el tancament de les tres plantes de Catalunya, i això afectarà a 3.000 treballadors directes, i a més de 20.000 treballadors indirectes. Entre aquest darrer grup, la Unió Empresarial de l’Anoia xifra en 600 els treballadors que es podrien veure afectats en diferents empreses anoienques del sector de l’automoció.

fetxa_radioIgualada

La Diputació de Barcelona destina més de 133.000 d’euros a Igualada en la posada en marxa el Pla de Xoc per a la reactivació econòmica i social

La corporació dona llum verda al programa Cap municipi enrere, dotat amb 15 milions d’euros, perquè els ajuntaments puguin assumir les despeses extraordinàries provocades per la pandèmia. Igualada en rebrà 133.698 i la comarca de l’Anoia, 578.789,25.

fetxa_radioIgualada

L’activitat política al Consell Comarcal de l’Anoia comença la represa gradual amb un Consell d’Alcaldes telemàtic i un ple semipresencial

El Consell d’Alcaldes ha analitzat en profunditat el procés de desescalada i el ple ha debatut i aprovat punts rellevants com la concessió de la gestió del Campus Motor de Castellolí

fetxa_radioIgualada