icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

La Veu de l’Anoia celebra els seus 40 anys amb una exposició amb les 40 capçaleres més representatives d’aquestes 4 dècades

Amb l’arrencada de la Festa Major, s’inaugurarà l’exposició dels 40 anys del setmanari La Veu de l’Anoia.

fetxa_radioIgualada

La plaça del Sant Crist comença el seu procés de remodelació integral

Els treballs van començar a finals de juliol i s’espera que estigui acabada a l’octubre. L’objectiu principal d’aquest projecte de remodelació és modernitzar la zona i solucionar algunes deficiències.

fetxa_radioIgualada

Junts per Igualada fa una crida a la responsabilitat amb l’ús de l’aqüífer Carme-Capellades i defensa que des d’aquest 2022 Igualada s’abasteix majoritàriament de la Llosa del Cavall

Des de la formació expliquen que el repte històric de garantir el subministrament d’aigua per sempre més a Igualada es va completar després de molts esforços per part del govern de Junts per Igualada el desembre de 2019, quan s’inaugurava l’arribada de l’aigua des de l’embassament de la Llosa del Cavall fins a la ciutat.

fetxa_radioIgualada

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per un robatori amb força en un pis d’Igualada i per intentar robar en altres domicilis de la zona

Agents de la Policia de la Generalitat han detingut dos homes de 43 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili i 25 delictes de robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa.

fetxa_radioIgualada

Avui, acapte de sang a l’Escorxador d’Igualada

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza per avui, dilluns 8 d’agost, una jornada d’acapte de sang a l’Escorxador, a l’Avinguda Prat de la Riba 45, de la ciutat d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

El Campus Universitari Igualada-UdL estrenarà, el proper curs, el grau en Enginyeria Informàtica

La nova carrera oferirà 35 places de nou ingrés i és la gran novetat del curs 2022-23 al campus igualadí. Es tracta d’uns estudis molt reclamats, degut a l’alta demanada laboral relacionada amb l’àmbit informàtic.

fetxa_radioIgualada

Se substitueixen els punts de llum de diferents parcs del barri de Set Camins per llums Led

El consistori igualadí ha modernitzat amb tecnologia Led els punts d’il·luminació dels parcs del carrer de Les Comes, del carrer Comarca, i dels Roures a l’avinguda Mestre Muntaner, al barri dels Set Camins.

fetxa_radioIgualada

El Cementiri Vell d’Igualada millora la seva accessibilitat i soluciona problemes de drenatge

Aquest mes de juliol s’han realitzat els treballs que han de millorar dos problemes històrics d’aquesta bicentenària instal·lació. Una de les tasques principals ha estat la de millorar els drenatges en els diferents passadissos.

fetxa_radioIgualada

Continuen les obres de la zona blanca d’aparcament gratuït al barri del Sant Crist

Aquesta nova àrea donarà servei al barri del Sant Crist i al Tanatori afavorint la rotació d’aparcaments a la zona. Aquest nou espai d’estacionament comptarà amb 114 noves places i estarà operatiu aquesta propera tardor.

fetxa_radioIgualada

Netflix estrena un documental sobre la gestió de l’equip d’Alba Vergés de la pandèmia de la Covid-19

La plataforma ha estrenat per sorpresa el documental Broken Health, el que està centrat en com l’exconsellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, la igualadina Alba Vergés, i el seu equip, van tractar la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

fetxa_radioIgualada