icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

El Subterrani – Dimecres 01 de febrer de 2023

Avui hem homenatjat Tom Verlaine, veu i guitarra de Television, que ha mort aquesta setmana. També hem presentat novetats discogràfiques properes, com el disc nou de la Núria Graham i els discos de debut de Filipin Yess i Magalí Datzira. I novetats de més lluny, com els discos de The Murder Capital i Yves Tumor.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 25 de gener de 2022

Novetats discogràfiques ben boniques i variades… de James Yorkston a J, de Selva Nua a Magalí Datzira. I un fons de catàleg que celebra els 30 anys de dos discos que encara avui continuem escoltant: Palomine de Bettie Serveert i ’93 til infinity de The Souls of Mischief

fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 18 de gener de 2022

Programa amb les primeres novetats discogràfiques de l’any, amb J de Los Planetas, Iris Deco, Frankie Cosmos i Filipin Yess, entre d’altres. També amb fons de catàleg, on hem inclòs un disc que aquest gener celebra els 30 anys, el Dubnobasswithmyheadman de Underworld.

fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 11 de gener de 2022

En el primer Subterrani de l’any encara mirem enrere per punxar discos que destaquem desprès d’haver llegit i escoltat llistes del millor de l’any.

fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 21 de desembre de 2022

Aquest és l’últim Subterrani del 2022. Com és habitual, el dediquem als 10 millors discos de l’any, escollits entre tots els que hem punxat al programa enguany. L’últim que punxarem avui és el millor disc de l’any del Subterrani.

fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 30 de novembre de 2022

El Subterrani d’aquesta setmana l’encapçala el projecte Hot Blues Sessions, el projecte del Cels Burgès que converteix en vinil el llegat sonor d’anys de música en directe del Hot Blues, el bar i sala de concerts que els seus pares, el Gès i la Marien, van regentar al llarg de 19 anys a Igualada.

fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 09 de novembre de 2022

El Subterrani amb en Pau Ricart. Avui parlem amb el músic José Antonio Fajardo que acturà el divendres 18 de novembre  a la Maca.

fetxa_radioIgualada