icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

Policia Local i Mossos d’Esquadra reforçaran la presència als carrers amb un increment d’efectius durant el cap de setmana de Sant Joan

Des de l’Ajuntament s’ha publicat un ban amb les recomanacions principals per la revetlla, les fogueres i sobretot amb la precaució i bon ús del material pirotècnic

fetxa_radioIgualada

6 joves de l’Anoia han estat becats per la Fundació Impulsa per poder cursar estudis de Formació Professional

Enguany ha estat el primer curs que joves de la Fundació Impulsa a l’Anoia han pogut rebre una beca per a cursar estudis de Formació Professional. En total han estat 6 joves amb talent i motivació però en situació de vulnerabilitat socioeconòmica que se’ls ha becat per a poder cursar estudis de FP.

fetxa_radioIgualada

Pau Ortínez, Poble Actiu “ha estat un any polític marcat per l’increment dels sous i del nombre de càrrecs de confiança i que ha culminat amb la pujada d’impostos a la ciutadania”

El portaveu del grup municipal de Poble Actiu ha tancat el cicle d’entrevistes del programa D’Interès Municipal de Ràdio Igualada amb una forta crítica al govern municipal.

fetxa_radioIgualada

Igualada es converteix en la protagonista de la campanya del mes de juny de la Targeta Urbana de comerç de Vic

Aquesta tarja de fidelització comercial municipal creada per les associacions de comerciants de Taradell, Centelles i Vic fa mensualment campanyes adreçades als usuaris temàtiques o amb un municipi com a protagonista i, en aquest cas, ha estat seleccionada la capital de la comarca de l’Anoia.

fetxa_radioIgualada

Neix ‘Orgull Anoia’, la primera associació dedicada a la visibilització i el reconeixement de les persones LGTBI a la comarca

Sota el lema “Obrim les portes dels armaris”, l’associació té com a objectiu promoure la igualtat, la inclusió i el respecte per totes les persones, independentment de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió.

fetxa_radioIgualada

El dissabte 29 de juny s’inauguren els nous gegants del Poble Sec

Serà a les 10:45h del matí del dia 29 de juny quan es faci l’acte d’apadrinament. Una vegada s’hagi oficialitzat l’apadrinament dels nous gegants del Poble Sec començarà la cercavila.

fetxa_radioIgualada

La Fundació UEA premia a cinc escoles en el marc del concurs ‘Química a l’escola’

L’edició d’aquest curs 2023-24 ha tingut com a temàtica central la química dels sentits, animant als alumnes i professors a treballar experiments i aplicacions de la química relacionades amb l’olfacte, l’oïda, la vista, el gust i el tacte.

fetxa_radioIgualada

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, anuncia que l’Hotel Ciutat d’Igualada obrirà, de nou, les seves portes

Castells ho ha anunciat amb un vídeo penjat a les seves xarxes socials, X i Instagram.

fetxa_radioIgualada

La Fundació UEA renova el conveni amb l’associació Labdoo per la reutilització de dispositius mòbils

L’objectiu d’aquesta aliança és recollir portàtils i tauletes en desús entre el teixit empresarial i la societat anoienca per tal de poder-los sanejar i fer-los arribar a persones i col·lectius vulnerables que els puguin necessitar.

fetxa_radioIgualada

La façana de l’Ajuntament d’Igualada es va il•luminar de color verd, aquest dissabte, per conscienciar sobre l’abús i maltractament a les persones grans

Entre els objectius d’aquest dia mundial, celebrat el dia 15 de juny, es troben incrementar la consciència pública internacional sobre la violència i l’abús contra les persones grans, a més de promoure la investigació i la formació sobre aquesta qüestió.

fetxa_radioIgualada