icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

Òmnium Anoia aprova el pla de treball i el pressupost de l’entitat per al 2023

El pla de treball d’aquest any està farcit de projectes de llengua, cultura, cohesió social i drets civils i polítics. A més de participar en els projectes i campanyes de l’entitat a nivell nacional, Òmnium Anoia té projectes específics per al territori en els àmbit de la llengua, la cohesió social i també per enfortir l’entitat.

fetxa_radioIgualada

El Rotary Club Igualada organitza, aquest diumenge, el 28è Concert per al servei a la comunitat

L’acte solidari es farà a les 7 de la tarda al Teatre Municipal l’Ateneu. La recaptació d’enguany es destinarà a l’Associació Contra el Càncer a l’Anoia. El president del Rotary Club Igualada, Salvador Farrés, ha dit, en declaracions a Ràdio Igualada, que “la venta d’entrades ha sigut un èxit” i que hi haurà “una gran recaptació”. El concert anirà a càrrec d’‘Abba, The New Experience’, una banda tribut que farà recordar les cançons del famós grup suec.

fetxa_radioIgualada

Aquesta cap de setmana arriba, al Teatre de l’Aurora, l’espectacle de circ “Peix” de la Cia. Hotel Iocandi

Una de les millors companyies de circ del país presenta, a l’Aurora, aquesta emotiva proposta. “Peix” és una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat.

fetxa_radioIgualada

Unes 400 persones es manifesten, a #Igualada, per reclamar millors condicions laborals i assistencials a l’Hospital

La concentració, convocada pel col·lectiu “Personal en Lluita”, davant l’Hospital Universitari d’Igualada, aquest dimecres a la tarda, ha tingut com a objectiu reclamar millors condicions laborals per al personal del Consorci Sanitari de l’Anoia, millor atenció als usuaris  i també un tracte més humà per part de la gerència als treballadors.

fetxa_radioIgualada

L’Associació d’#Igualada per la Unesco dona a la Biblioteca Central una col·lecció de la revista «El Correu de la Unesco»

Es tracta d’una col·lecció de dotze volums enquadernats de l’edició en català, que van des dels anys 1977 al 2001. Aquesta revista la va començar a publicar l’any 1948 l’Organització Mundial de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (Unesco) en 27 llengües.

fetxa_radioIgualada

La direcció del Consorci Sanitari de l’Anoia defensa les taules de diàleg i la comissió de treball per consensuar les millores necessàries a l’Hospital d’#Igualada

Davant d’aquestes protestes, el gerent del consorci, Ferran Garcia, assegura que ja han començat a treballar per buscar solucions i per això han creat una taula de diàleg, que compta amb la participació de representants del comitè i també d’altres professionals de l’Hospital.

fetxa_radioIgualada

La Biblioteca Central d’#Igualada posa en marxa el nou Club de lectura juvenil

L’objectiu d’aquest nou club, adreçat a nois i noies d’11 a 16 anys, passa per trobar-se per xerrar de llibres, compartir recomanacions i passar una bona estona. Les trobades tindran lloc un dilluns cada mes a les 6 de la tarda. El club serà conduït per Eva M. Sabaté i començarà el dilluns 13 de febrer amb el llibre d’aventures «Theodosia i les serps del caos», de R. L. Lafevers.

fetxa_radioIgualada

Els professionals que vulguin assistir a la 34a Mostra #Igualada ja es poden inscriure a la web de la fira

Les acreditacions per aquesta edició de la Fira d’espectacles infantils i juvenils, que se celebrarà a Igualada del 30 de març al 2 d’abril, romandran actives virtualment fins al 19 de març al web mostraigualada.cat.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’#Igualada tornarà a oferir subvencions per ajudar empreses i establiments comercials

Una de les novetats de la convocatòria de subvencions d’aquest any serà que s’ampliarà la línia per ajudar a millorar establiments comercials i de serveis. Així aquest 2023, a banda d’ajuts per a la il·luminació també es podran demanar subvencions per a la renovació global de l’establiment.

fetxa_radioIgualada

ERC dóna les gràcies a Marc Castells per la feina feta aquests 12 anys, i afirma que ara és el moment del canvi per millorar la ciutat en polítiques d’habitatge, impostos justos, i transformació urbanística

El republicans es presenten a les properes eleccions municipals amb la voluntat de fer possible un canvi de govern després de 12 anys de govern de Junts.

fetxa_radioIgualada