icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

Aquest estiu s’asfaltaran diversos trams de l’Avinguda de Barcelona i del Passeig Verdaguer d’#Igualada

Amb l’arribada de l’estiu i la disminució de la circulació i l’activitat a la ciutat, el consistori igualadí vol aprofitar per fer obres d’asfaltatge a partir de la segona quinzena de juliol i durant el mes d’agost.

fetxa_radioIgualada

El palista igualadí Joan Masip, finalista als Jocs del Mediterrani amb la selecció espanyola

El jugador del Borges es va quedar a les portes d’acabar al podi en la prova per equips amb la selecció espanyola.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

L’atleta del CA Igualada Petromiralles Aleix Camats, al Campionat d’Europa Sub-23 amb la selecció estatal

Les proves es disputaran a Jerusalem des d’aquest dilluns, 4 de juliol i s’allargaran fins dijous, 7 de juliol. Camats hi prendrà part en el llançament de disc gràcies al gran paper que va fer al Campionat d’Espanya Sub-18 el cap de setmana passat.

fetxa_radioIgualada

Grup Carles se suma a la campanya de mecenatge de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada

L’empresa Grup Carles s’ha sumat a la campanya de mecenatge de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada amb un donatiu de 1.000 euros, que servirà per finançar les reformes previstes en aquesta àrea.

fetxa_radioIgualada

La seguretat i l’habitatge són algunes de les principals preocupacions que han plantejat els ciutadans a la Síndica de Greuges d’#Igualada

Així ho ha explicat la mateixa síndica, Rosa Sánchez, en el ple extraordinari celebrat aquest dimarts al vespre, a l’ajuntament d’Igualada, per presentar públicament el seu informe d’activitat del 2021. Entre d’1 de gener i el 31 de desembre de l’any passat, la Síndica Municipal va dur a terme un total de 130 actuacions, de les quals 84 són queixes i 46 corresponen a consultes.

fetxa_radioIgualada

Neix “Visitanoia”, una plataforma per donar visibilitat al turisme de la comarca

A través de la plataforma, l’usuari i futur visitant pot planificar l’estada en tots els sentits: des de veure l’oferta en allotjaments i restauració, passant per l’agenda d’activitats i consultant els serveis que ofereixen els diversos establiments. Un dels potencials de la plataforma és poder personalitzar aquesta cerca, amb diversos filtres, per tal que el visitant pugui fer-se a mida la seva estada. A més, un dels grans objectius de “Visitanoia” és aconseguir que els turistes visitin casa nostra durant tot l’any.

fetxa_radioIgualada

Andreu Noguero Cazorla guanya el Concurs Fotogràfic de l’Antic Gremi de Traginers d’#Igualada “Típics Tres Tombs 2022”

Enguany s’han presentat en aquest certamen 157 obres de 34 autors d’arreu de Catalunya. El jurat del concurs, format per membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, ha decidit que el primer premi sigui per a Andreu Noguero Cazorla, de Sitges.

fetxa_radioIgualada

(FOTOS) Igualada tindrà una nova zona d’aparcament gratuït al davant de l’Asil que comptarà amb 150 places d’estacionament i més de 20 espècies d’arbres i arbusts

El descampat situat al davant de l’Asil del Sant Crist serà una nova zona d’aparcament gratuït que sumarà 150 places d’estacionament al barri. L’aparcament donarà servei a aquest important nucli d’activitat proper a l’eix comercial de l’Avinguda Balmes i als equipaments de la Policia Nacional, l’Escorxador, l’Escola Pia i l’Escola Àuria.

fetxa_radioIgualada

Fins al 16 de setembre es poden presentar les sol•licituds de subvenció per a empreses que atorga l’Ajuntament d’Igualada

Des de l’1 de juliol i fins al 16 de setembre l’Ajuntament d’Igualada obre el període per sol·licitar les subvencions d’aquest any per a empreses ubicades a Igualada. Aquest any els ajuts repeteixen dues línies de subvencions que segueixen la filosofia engegada l’any passat d’ajudar a la creació de noves empreses i fomentar la realització de plans estratègics en la seva reorientació de l’activitat empresarial.

fetxa_radioIgualada

La 16a edició del Certamen de Música Jove d’Igualada es celebrarà aquest divendres 1 de juliol

La setzena edició del Certamen de Música Jove d’Igualada tindrà lloc aquest divendres 1 de juliol al pati del Museu de la Pell. Un any més el festival donarà veu a grups i cantautors emergents d’Igualada i la comarca per poder gaudir d’un vespre ple de talent i música.

fetxa_radioIgualada