icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

Made in Anoia – Dijous 13 de juny de 2024

Avui al Made in Anoia: El sector TIC a l’Anoia, creador de valor afegit; i el món de les assegurances. MPM Software, líders en el desenvolupament de solucions de gestió per al sector assegurador; i M.Piqué: més de 75 anys d’experiència i professionalitat en la corredoria d’assegurances.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 06 de juny de 2024

Avui al Made in Anoia: El sector agroalimentari a l’Anoia, part 2: Cargols de Cal Jep: líders en projectes innovadors a Europa per la sanitat dels cargols; i l’emprenta anoienca del packaging.

Made in Anoia amb Bet Altarriba un programa de Ràdio Igualada que compta amb el suport de la Unió Empresarial de l’Anoia. El programa té per objectiu donar a conèixer com la comarca de l’Anoia, amb un ADN i bagatge industrial i empresarial, fabrica i elabora productes que traspassen fronteres, que els podem trobar arreu, que són premiats, que són reconeguts nacional i internacionalment, i per tant, visibles i utilitzats per a milions de persones.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 09 de maig de 2024

Avui al Made in Anoia: Innovació empresarial anoienca, part 3. Espais Anna Marsal: un estudi de disseny d’interiors totalment creatiu; i Josep Vila Sivill, l’anoienc que va fabricar la primera ploma estilogràfica d’Espanya i dels primers bolígrafs d’Europa.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 25 d’abril de 2024

Avui al Made in Anoia: El sector de la ceràmica. Ceràmica Elias: Més de 150 anys fabricant terra cuita de forma artesanal i tradicional i present en monuments singulars com la Sagrada Família; i Gres Catalan: una empresa de materials de construcció que va ser tot un referent.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 18 d’abril de 2024

Avui al Made in Anoia: La innovació a les empreses de l’Anoia, part 4. Poolbiking, l’única empresa de l’Estat fabricant de bicicletes aquàtiques des d’Igualada, per tot el món; i el petoxip, un prototip innovador per als infants.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 11 d’abril de 2024

Avui al Made in Anoia: La innovació a les empreses de l’Anoia, part 3. Amida4, una empresa especialitzada en tecnologies d’automatització, control i supervisió de màquines, equips i processos, amb la participació d’un dels seus fundadors, Joan Bagó; i l’Espanya Industrial, la primera societat fabricant de cotó d’Espanya creada per set germans igualadins.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 21 de març de 2024

Avui al Made in Anoia: El sector TIC a l’Anoia, activitat de coneixement creatiu Part. 1: Lidera Comunicació, una agència de comunicació referent i al servei d’empreses, institucions i associacions ; i el Eco de Igualada, l’artífex de la comunicació a la comarca.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 14 de març de 2024

Avui al Made in Anoia: L’empresa familiar a l’Anoia, part 2. La Bòbila Aguilera, prop d’un segle produint totxos, toves, rajoles i pitxolins artesanals generació rere generació i Ca l’Ortínez, un dels últims fabricants de jacquard.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 07 de març de 2024

Avui al Made in Anoia: El sector del metall Part 1; amb Automatismos Araipiasa: prop de mig segle fabricant equips i automatismes per al sector de la ceràmica estructural; i la fàbrica Rogelio Rojo, motor econòmic del passat de Masquefa.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada

Made in Anoia – Dijous 29 de febrer de 2024

Avui al Made in Anoia: La cadena de valor de les arts gràfiques a l’Anoia, responsable que bona part dels productes siguin visibles arreu del món. Part 1; amb MG Comunicació, estudi multidisciplinar que ha rebut diversos premis internacionals pel disseny de productes amb la participació del seu CEO, Miquel Gleyal; i la impremta Bas, icona de la ciutat d’Igualada.

fetxa_radioIgualada
fetxa_radioIgualada