El CF Igualada masculí s’imposa al camp del Sant Cugat (0-1) i comença a allunyar-se de la zona de perill

El Club Futbol Igualada masculí guanya al camp del Sant Cugat per 0 a 1 i ha pujat al 9è lloc a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van fer un partit molt seriós i van disposar d’ocasions per marcar. Als 30 minuts de la primera part, Guillem Micó va establir el 0 a 1. A la represa, els jugadors igualadins no volien cap més sorpresa negativa. És per això que van defensar bé la porteria fins acabar guanyant amb el zero a un definitiu.

El proper partit del Club Futbol Igualada masculí serà el diumenge de la setmana vinent en què rebrà a les Comes la visita del Turó de la Peira. El Sant Maure, per la seva part, s’imposa al camp del Castellar per 3 a 4 i segueix líder a la classificació de Primera Catalana.