icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia edita un vídeo per sensibilitzar sobre les discriminacions xenòfobes

En el marc del Dia internacional de l’eliminació de la discriminació racial que se celebra el dia 21 de març, el Consell Comarcal de l’Anoia ha posat en marxa una campanya de sensibilització sobre les actituds discriminatòries per raons de racisme i xenofòbia. Per donar visibilitat a la campanya, s’ha editat un vídeo en el que es representa els diversos àmbits i formes en que es posen de manifest algunes de les discriminacions. El vídeo, que el podeu trobar a la nostra web radioigualada.cat, ha estat subtitulat en 8 idiomes diferents, segons la proporció de les llengües parlades pels ciutadans i ciutadanes de la Comarca de l’Anoia (català, castellà, anglès, francès, àrab, rus, urdú i wòlof).

La finalitat d’aquesta campanya és combatre i eliminar les discriminacions experimentades per les persones racialitzades a la nostra comarca, conscienciar tota la població sobre la realitat del territori i promoure la igualtat i la diversitat.

La campanya de sensibilització neix de la Taula comarcal d’igualtat de tracte i no discriminació, impulsada pel Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal. La Taula està formada per agents que representen tant a l’administració pública: Consell Comarcal de l’Anoia, Ajuntament d’Igualada, serveis i organismes públics (cossos de seguretat, educació, salut, serveis socials, joventut, Consell Esportiu de l’Anoia, …) com a entitats del territori: Fundació Sociocultural Atlas, Càritas i Creu Roja, entre d’altres.

tornar_radioIgualada