L’Igualada Rigat cau contra el Voltregà (4-2) i queda eliminat de la Copa del Rei als quarts de final

El partit va començar molt bé per als arlequinats quan als 12 minuts Marc Rouzé va establir el zero a un. Fins aleshores havien disposat de nombroses ocasions per marcar, però no ho van aconseguir. A més, pocs segons després el conjunt de Sant Hipòlit va establir l’empat a 1.

A la represa, els dos equips van sortir a l’atac. Els igualadins tenien l’esperança de tornar a avançar-se al marcador. Tot i així, va ser el Voltregà qui va aconseguir el 2 a 1 als 9 minuts. Malgrat aquest contratemps, el conjunt igualadí va intentar fer un pas endavant amb la intenció d’assolir un nou empat. Amb tot, va ser el conjunt osonenc qui va marcar el que suposava el 3 a 1. Quan faltaven 30 segons per acabar, Gerard Riba va fer el 3 a 2. Els entrenadors arlequinats van sacrificar el porter i van alinear 5 jugadors de pista. Tot i així, el Voltregà va robar una bola i va fer el 4 a 2 definitiu a porteria buida.

D’altra banda, aquest dissabte l’Igualada Rigat disputarà a Itàlia la tornada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup contra el Valdagno. A l’anada, els arlequinats es van imposar per 2 a 1.