El CF Igualada femení no falla al camp del Rayo Vallecano B (0-4) i suma la quarta victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al camp del Rayo Vallecano B per 0 a 4 i suma la 4a victòria consecutiva.

Les blaves van fer un gran partit tot i jugar contra el cuer de la competició. A més, es van veure afectades als 27 minuts per l’expulsió de la jugadora igualadina Ana Sánchez per protestar. Tot i així, aquest fet no va ser cap impediment per poder guanyar amb contundència. Al descans, el resultat era favorable a les blaves per 0 a 2 gràcies a un doblet de Marina Salanova. A la represa, les jugadores de l’Igualada no van voler que es produís cap sorpresa. D’aquesta manera, Paula Bohigas i Mireia Martín van fer dos gols més que van deixar el resultat amb el 0 a 4 definitiu. En aquests moments, les igualadines segueixen 4es a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Fontsanta-Fatjó.