El CF Igualada masculí empata amb el Borges Blanques (1-1), tot i disposar de nombroses ocasions per marcar

El Club Futbol Igualada masculí empata a 1 amb el Borges Blanques i segueix 9è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van fer un bon partit, tot i que van rebre el 0 a 1 als 13 minuts de la primera part. Aquest gol va condicionar el joc dels igualadins, que els costava arribar a la porteria rival. A la represa, van sortir disposats a marcar i ho van aconseguir al minut 3 amb un llançament de falta directa que va executar Marc Gulias . L’empat a 1 va donar ales als jugadors de l’Igualada que van tenir nombroses ocasions per marcar. Tot i així, no ho van aconseguir i el partit va acabar amb l’1 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, el Club  Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita de la Unificació Llefià de Badalona.