icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Mostra Igualada presenta la imatge de la 35a edició de la fira, obra de l’estudi igualadí Quartada

La fira d’espectacles infantils i juvenils, que se celebrarà a Igualada de l’11 al 14 d’abril, ja té imatge. Es tracta d’una obra de l’agència de disseny igualadina, Quartada. El cartell està protagonitzat per una butaca, que penja d’un núvol, com si fos un gronxador, i inclou també dues franges de color que actuen com a teló.

Un dels creadors de la imatge, Pau Parcerises, ha explicat que amb aquest cartell han volgut transmetre una imatge onírica. La cadira flotant és una cadira real de teatre que vol convidar a l’espectador a seure i experimentar.  Per la seva part, el director artístic de Mostra Igualada, Ramon Giné, ha destacat la dificultat de fer un cartell per una fira com la mostra, en la qual tant el públic com el tipus d’espectacles són molt variats. Segons Giné, la proposta de l’estudi Quartada ho aconsegueix, amb una imatge senzill però que transmet molt. Per últim, la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Igualada, Carme Riera, ha remarcat també que el cartell d’aquesta 35a edició de Mostra Igualada, convida a seure a la butaca i gaudir de la fira.

La Fira d’espectacles infantils i juvenils, organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc de l’11 al 14 d’abril d’aquest 2024, a la capital de l’Anoia. Podeu trobar més informació al web mostraigualada.cat.

tornar_radioIgualada