L’Events CB Igualada femení aconsegueix una gran victòria contra el Premià (55-51) que l’apropa a la permanència

L’Events Club Bàsquet Igualada femení derrota el Premià per 4 punts de diferència (55 a 51) i ja és 9è a la classificació de Super Copa.

El conjunt igualadí ha fet un salt de gegant en la lluita per salvar la categoria. Amb tot, la victòria contra el Premià no va ser gens senzilla. Al descans dominava per 5 punts (30 a 35), malgrat que li costava agafar avantatges al marcador. A la represa, la situació va ser més favorable. Les jugadores de l’Igualada van agafar una màxima renda de 13 punts, el que els va servir per encarar el tram final amb garanties. Tot i així, al darrer quart l’avantatge es va anar reduint fins arribar al 55 a 51 final, 4 punts de diferència.

Ara el campionat de Super Copa s’atura per la Setmana Santa. El proper partit de l’Events Club Bàsquet Igualada femení serà el 6 d’abril en què jugarà a la pista del Samà de Vilanova i la Geltrú.