El Monbus CB Igualada no falla a la pista de l’Andratx (48-67) i segueix acumulant victòries

El Monbus Club Bàsquet Igualada guanya a la pista de l’Andratx de Mallorca per 19 punts de diferència (48 a 67) i suma la 4a victòria consecutiva.

El conjunt igualadí va fer un partit molt seriós i sempre va anar per davant en el marcador. Al final del primer quart dominava per 11 punts i al descans l’avantatge es va incrementar a 13. En aquells moments guanyava per 22 a 35. A la represa, els igualadins no van abaixar el ritme i van arribar al final del 3r quart amb una diferència favorable de 18 punts. A l’últim període, els jugadors de l’Igualada no volien cap sorpresa i van seguir amb la mateixa concentració. Al final van acabar imposant-se amb el 48 a 67 final, 19 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Salt.