El CF Igualada femení perd al camp del Balears B (1-0) amb un solitari gol en contra a la primera part

El Club Futbol Igualada femení perd al camp del Balears B per 1 a 0, però segueix tercer a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

Les igualadines no van fer un bon partit i ho van acabar pagant car. En un enfrontament marcat pel fort vent que bufava a Mallorca, l’equip de la capital de l’Anoia no va tenir l’encert d’altres dies. A més, es van trobar amb un gol matiner del conjunt balear als 21 minuts que les van condicionar. A la represa, van buscar la manera d’empatar el partit, però no ho van aconseguir i van acabar perdent amb l’1 a 0 final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita de l’Stadium Casablanca de Saragossa.