L’Events CB Igualada femení acaba perdent contra el TGN Bàsquet (55-56) en un partit ajustat en tot moment

L’Events Club Bàsquet Igualada Femení perd contra el TGN Bàsquet per 1 punt de diferència (55 a 56) i ara és 8è a la classificació de Super Copa.

El partit va estar anivellat durant tota l’estona. Al descans el marcador reflectia un empat a 30, el que evidenciava la igualtat que hi havia a l’enfrontament. A la segona meitat, es va mantenir la mateixa tònica, tot i que al final del tercer període el resultat era favorable a les tarragonines de 4 punts. Als darrers minuts del partit, el conjunt de la capital de l’Anoia va buscar la manera de donar la volta al marcador. tot i així, no ho va aconseguir i va acabar perdent per 1 punt de diferència, 55 a 56.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Granollers.