L’Igualada Rigat s’encalla a la pista del cuer Mataró i pateix una derrota sorprenent (4-2)

L’Igualada Rigat perd a la pista del Mataró per 4 a 2 en un partit en què al descans dominava per 0 a 2.

Els arlequinats van fer dues parts molt diferents. A la primera van dominar de valent i van tenir moltes opcions de sentenciar l’enfrontament. Nil Cervera va fer un doblet al minut 13 i al minut 19. Semblava que aquest 0 a 2 seria suficient per encarar la segona meitat contra el cuer de l’OK Lliga. Ara bé, el Mataró va fer l’1 a 2 als 2 minuts i poc després va aconseguir l’empat a 2. Els igualadins es mostraven apàtics a la segona meitat i a penes encaraven la porteria rival. Als 13 minuts, l’equip del Maresme es va posar per davant amb el 3 a 2. A l’últim minut, els conjunt arlequinat va sacrificar el porter per disposar del 5è jugador de pista. Tot i així, a l’últim segon els mataronins van robar una bola al mig del camp i sense porter van fer el 4 a 2 definitiu.

Cap de setmana europeu

Sense jornada d’OK Lliga, l’Igualada Rigat disputarà la final four de la World Skate Europe Cup. Els arlequinats debutaran dissabte a les 16.05 h contra el Sarzana italià. A les 18.45 h es disputarà l’altra semifinal entre el Follonica d’Itàlia i el Voltregà. Els guanyadors jugaran el diumenge a les 12 del migdia la gran final.