icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada engega un any més la campanya R-ciclajoguina

Aquesta iniciativa, dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat, vol impulsar el reciclatge de joguines amb components electrònics.  L’objectiu de la campanya és afavorir la recollida selectiva d’aquests residus i evitar l’emissió de components tòxics i perillosos al medi. Així, l’Ajuntament ha contactat amb totes les escoles de la ciutat per tal d’informar-los de la campanya i oferir-los l’oportunitat de participar.

A les escoles adherides se’ls ha fet arribar uns contenidors, on els infants poden dipositar les seves joguines elèctriques i electròniques i petits aparells elèctrics i electrònics. També cartells informatius i fulletons on s’explica quins aparells es poden dipositar i quins altres s’han de portar a la deixalleria. Per exemple, un cotxe teledirigit o un conte amb música, són joguines que aniran al contenidor R-ciclajoguina, i en canvi, una bicicleta o un ordinador, s’ha de portar a la deixalleria.

La campanya estarà activa fins al dia 28 de febrer. Es poden trobar contenidors de R-ciclajoguina a les escoles: Emili Vallès, Dolors Martí, Ramon Castelltort, Garcia Fossas, Jesús Maria, Escolàpies, Mowgli, Mare del Diví Pastor, Maristes, Escola Pia, Institució Igualada, Escola Àuria Apinas. I a les llars d’infants: El Rusc, L’Espígol, La Lluna i La Rosella.

tornar_radioIgualada