El CF Igualada femení fa mèrits per puntuar en una gran segona part, però acaba perdent contra el líder Cornellà (2-0)

El Club Futbol Igualada femení perd al camp del Cornellà per 2 a 0 i ha baixat a la 8a posició a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

Les blaves van fer un bon partit contra el líder de la categoria, però van encaixar dos gols a la primera part que les van condicionar. El primer va arribar al minut 25 i el segon quan faltaven 4 minuts per a la mitja part. A la represa, el conjunt igualadí va sortir disposat a neutralitzar el marcador. Les jugadores es van bolcar a la porteria rival però, malgrat que ho van intentar, no van poder marcar cap gol i van acabar perdent amb el 2 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Collerense de Mallorca.