icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Un grup de ginecòlegs de l’Hospital Universitari d’Igualada participa en un congrés estatal de ginecologia a Palma de Mallorca

Una destacada representació de l’equip de Ginecologia de del centre hospitalari igualadí, que és referent en matèria de ginecologia laparoscòpica, va participar fa uns dies al Congrés de la Secció d’Endoscòpia Ginecològica de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia (SEGO). L’actual president d’aquesta societat és precisament el cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari d’Igualada, el doctor Pere Brescó Torras. Ell va ser l’encarregat de donar inici al Congrés, que va comptar amb diverses intervencions de membres de l’equip de ginecologia de l’Hospital Universitari d’Igualada, que van aportar evidència científica i diferents novetats en la ginecologia laparoscòpica. Així el congrés va comptar amb les intervencions de les doctores Maria Degollada, Jennifer Rovira, Laia Foved, Clàudia Sánchez i del doctor Ignasi Martí.

El doctor Brescó ha valorat molt positivament la participació de l’equip de Ginecologia de l’Hospital Universitari d’Igualada al Congrés ja que van poder aportar evidència científica i novetats en aquest àmbit.

tornar_radioIgualada