icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada organitza un Seminari obert a empreses i autònoms sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Una jornada gratuïta per a totes les empreses i autònoms amb el títol “Reptes Actuals per Apropar-nos a l’Agenda 2030”. Aquest seminari és part del programa “Talent i Territori”, una iniciativa dirigida a empreses locals interessades en aprofundir en la Responsabilitat Social Empresarial i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El seminari estarà conduït per Josep Maria Canyelles i Pastó, reconegut expert en RSE i President de Vector5, així com coordinador de Respon.cat, una iniciativa empresarial dedicada al desenvolupament de la RSC a Catalunya.

L’objectiu d’aquesta sessió és oferir una visió empresarial de l’Agenda 2030, i com els reptes globals suposen una oportunitat per a les empreses, no solament pels sectors emergents sinó per una nova manera de gestionar les organitzacions, per millorar la captació i retenció de talent, accedir a nous segments de mercat, captar vies de finançament, entre d’altres.

El seminari tindrà lloc el dimecres 20 de març de 2024, de 9.30h a 11h, i es desenvoluparà de forma virtual. Els interessats poden inscriure’s a través de l’enllaç següent: https://forms.gle/ip21dRS8cuQFh5rr7.

tornar_radioIgualada