icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes celebrarà, a Igualada, els Premis Batec

Els guardons fan parada a la capital de l’Anoia el proper 22 de març, a les 7 de la tarda, a l’Adoberia Bella, seguint la voluntat de fer-se cada any en una ubicació diferent de la Catalunya Central. Els Premis Batec  reconeixeran enguany la periodista i politòloga Núria Orriols, que rebrà el Premi Periodista de l’Any, i el presentador igualadí de Catalunya Ràdio, Kílian Sebrià, que s’endurà el Premi Trajectòria.

Els Premis Batec inclouen també les categories Reportatge o iniciativa periodística local i els tradicionals Premis Plata i Plàtan. El Premi a la iniciativa periodística local, aquest any és per a un triple aniversari, el de les capçaleres Regió7, el 9nou i La Veu de l’Anoia, pels 45 i 40 anys respectivament. Quedaran per desvelar els noms dels Premis Plata i Plàtan, escollits pels periodistes de la Catalunya Central, que s’entreguen a la persona o entitat que hagi facilitat més la tasca informativa dels periodistes o, al revés, que hagi oposat més resistència a les sol·licituds d’informació.

L’acte de lliurament dels Premis Batec compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i estarà conduït pel periodista de TV3 Abraham Orriols. Pel que fa el disseny i la confecció dels guardons d’enguany han estat obra dels usuaris del Grup Àuria.

FOTO: Ruth Marigot

tornar_radioIgualada