icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El millor futbol base comarcal, present a #Igualada del 25 al 27 de març a l’Anoia Cup Sâdhana Yoga

La novetat més gran d’aquesta 22a edició serà el format de la competició on totes les categories es duran a terme  en format de lligueta com a pas previ a les eliminatòries. El torneig està adreçat a jugadors de categories base, entre benjamí i juvenil i ja s’hi han inscrit vora 40 equips. A més, es seguirà apostant clarament per les categories femenines.

El preu d’inscripció és de 160 € per equip, el qual inclou una pilota i samarretes pels equips que disputin la competició. A banda del trofeu als tres millors equips de cada categoria, també hi haurà reconeixement individuals com als porters menys golejats i els millors jugadors del torneig. asarnau.

La regidora d’esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patricia Illa, ha valorat positivament l’edició d’enguany de l’Anoia Cup, que omplirà els camps de Les Comes i Can Masarnau. “Estem orgullosos que Igualada sigui la capital del millor futbol base de la comarca”, ha comunicat la regidora. “Aquesta Setmana Santa gaudirem tant al camp de futbol de Can Masarnau com a Les Comes de més de 200 partits amb més de 600 nens i nenes”

Per la seva part, el responsable de Fesport i de l’Anoia Cup, Óscar Torres, ha volgut transmetre l’agraïment a tothom que des de ja fa més de vint anys que participa al torneig. En aquest sentit ha afirmat que “Estem molt contents de veure com l’acollida cada any és més gran en jugadors, famílies, sponsors, clubs de futbol… I que l’objectiu sempre serà el poder dotar als joves de la comarca d’un torneig històric que només va veure parada la seva activitat per la COVID-19”.

tornar_radioIgualada