Albert Solé i Anna Noguera, guanyadors de la Sant Silvestre de Vilanova del Camí 2023

Albert Solé i Anna Noguera són els guanyadors de la Cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí que es va disputar el darrer dia de l’any pels carrers del municipi anoienc.

Albert Solé, del CAI/Katoa va arribar a la meta amb un temps de 15 minuts i 13 segons per cobrir els 5 quilòmetres de què es composava la prova. La segona posició va ser per l’atleta de la Uecanoia Popular Albert Moreno, que va arribar amb 4 segons de diferència. Pel que fa a la categoria femenina la corredora independent Anna Noguera va ser la més ràpida després de travessar la línia de meta amb un temps de 17 minuts i 53 segons. La segona classificada va ser Francina González del CAI Triatló a un minut de diferència.

La Cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí es va disputar diumenge passat i va aplegar prop de 700 participants. Abans de la cursa dels 5 quilòmetres també es va córrer la de de 2,25 quilòmetres per als atletes més joves.