icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’aprova per unanimitat una moció per impulsar un servei de Bus Express que uneixi Igualada, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú

La moció la va presentar el grup municipal d’Igualada Som-hi en el decurs del ple municipal d’aquest mes de gener. La proposta de la formació de Jordi Cuadras demanava a la Generalitat que complís amb el compromís del 2019 i posteriorment del 2023 per impulsar aquesta línia. Segons Cuadras és un trajecte que ara seria viable perquè les millores de la C-15 comportarien un avantatge important per establir-hi una línia regular. Al mateix temps, des d’Igualada Som-hi es considera que donaria servei a treballadors i estudiants que es desplacen a diari a Vilafranca i Vilanova i la Geltrú, i a la inversa.

Des del grup municipal d’ERC, David Prat considera que tenim un model de transport disfuncional, mancat d’infraestructures i de recursos. Segons Prat cal seguir millorant el transport públic, en especial el que connecta a Igualada amb Barcelona i amb la resta de ciutats mitjanes del país. El regidor republicà va retreure a l’alcalde que en 12 anys de govern municipal no hagi fet res per millorar el transport públic, i li va recordar que aquesta mateixa setmana ha tornat a cremar un vehícle de Monbús dins el terme municipal d’Esparraguera.

El regidor de Poble Actiu, Pau Ortínez, va tornar a posar sobre la taula la necessitat de rescatar la concessió del servei Igualada-Barcelona, i es mostrava favorable a la millora de les connexions d’Igualada en transport públic.

Finalment, el regidor de mobilitat, Miquel Vives, va comentar que continuen esperant la trucada de la Generalitat per informar-los de la línia de bus Igualada-Vilanova i la Geltrú, dels horaris, les freqüències i el recorregut. Al mateix temps, Miquel Vives va reclamar a la Generalitat que millori la línia Igualada-Barcelona. El regidor considera que és evident que el servei ha millorat en els darrers anys, malgrat encara no és el servei que esperen.

tornar_radioIgualada