icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC Igualada “el mercat de la Masuca ha perdut el 50% de les parades en els últims 10 anys”

Esquerra Republicana Igualada, explica en un comunicat que “a través d’una petició de transparència que el govern municipal ha tardat més d’un mes a donar, incomplint la pròpia llei, ha tret a la llum que el mercat municipal de la Masuca ha perdut la meitat dels paradistes en els últims 10 anys”.

Els republicans apunten que “cada any la pèrdua ha anat en augment: al 2015 hi havia 52 parades dins del mercat i 17 a l’exterior i a dia d’avui n’hi ha només 26 a l’interior i 6 a l’exterior, una pèrdua de més del 50%”. Aquestes dades, segons els republicans, “són el resultat d’un govern municipal que no només no ha fet la feina per revertir la situació sinó que a més a més l’ha agreujada, ja que ens consta que diversos paradistes van abandonar el mercat perquè no podien fer front a la gran inversió que els exigia per fer el nou projecte del mercat de 12 milions d’euros i que finalment no fa”. Això vol dir que “han provocat que paradistes marxessin quan no ho haguessin fet si no se’ls hagués exigit una gran inversió que ara ja no caldrà perquè el propi govern ha renunciat a la reforma del mercat que ells mateixos proposaven”, tot plegat “un despropòsit i una evident mala gestió, mala planificació i una política comercial que fa aigües per tot arreu”.

Des d’ERC expliquen que “mentre les altres ciutats mitjanes estan aconseguint tornar a donar vida als mercats, captant paradistes i reconvertint els mercats en nous espais de dinamització comercial, a Igualada el govern municipal de Marc Castells està fent tot el contrari, amb projectes que després provoquen llençar a les escombraries més de 200.000€ amb estudis, avantprojectes, projectes, maquetes i en propaganda com ha passat recentment i com també va destapar ERC Igualada”.

Finalment els republicans apunten que “la mala gestió del govern de Castells clama al cel, és d’una irresponsabilitat majúscula fer projectes ruïnosos que finalment no es fa i alhora fer pagar la festa als igualadins, llençant centenars de milers d’euros mentre fan l’apujada d’impostos més gran de la història d’Igualada. No tenen projecte de ciutat, el govern va sense rumb i la gestió dels recursos públics és pèssima” i expliquen que “tenim un govern municipal que fa mig any, abans de les eleccions, no deien que farien la pujada d’impostos més gran de la història d’Igualada i de fet afirmen ells mateixos que ara l’ajuntament està a punt d’entrar en bancarrota, però fa mig any abans de les eleccions no en sabien res. Ara també descobreixen que fer el nou mercat és econòmicament inviable tot i prometre-ho durant la campanya electoral. O enganyen als ciutadans o són uns pèssims gestors que no saben què passa a l’ajuntament ni gestionar els recursos dels ciutadans”.

 

tornar_radioIgualada