icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El proper diumenge, 17 de març, es durà a terme la 2a Caminada Solidària

Una jornada que destinarà tota la seva recaptació a l’entitat Afauria, l’Associació de Famílies del Grup Àuria. La caminada tindrà la sortida a Cal Maco a dos quarts de 10 del matí. A la plaça de La Creu hi haurà també una fira amb les principals entitats solidàries de la comarca que visibilitzaran la seva tasca i activitats.

Com l’any passat, la caminada tindrà dos recorreguts, un de 13 km que recorrerà l’Anella Verda de la ciutat i un de 6 km que tindrà lloc al Circuit Inclusiu, un recorregut adaptat que permet que tothom, siguin quines siguin les seves limitacions pugui gaudir de l’esport i la natura.

Albert Piñol, director del Grup Àuria, argumenta que l’objectiu és que aquesta caminada s’acabi consolidant dins de la ciutat d’Igualada. Pilar Rodríguez, presidenta d’Afauria, demana a la població que assisteixi a la caminada per tal de visibilitzar la inclusió.

Les inscripcions en línia estan obertes fins al dia 14 de març al web: inscribirme.com/caminadasolidariaperlainclusio. També es podran fer de forma presencial els dies 16 i 17 a Cal Maco. Les inscripcions tenen un preu de 3€.

tornar_radioIgualada