L’Igualada Rigat es classifica per als quarts de final de la WS Europe Cup en eliminar el Grosseto a la tanda de penals

Els arlequinats van fer un partit molt seriós a la tornada dels 1/8 de final. Al final van acabar guanyant per 3 a 2, el que suposava 5 a 5 al global de l’eliminatòria al final del temps reglamentari. L’enfrontament va ser emocionant en tot moment.

Al descans, el resultat era d’1 a 0 a favor de l’Igualada gràcies a un gol de Gerard Riba. A la represa, els italians van empatar, però Biel Llanes va aconseguir el 2 a 1. Ara bé, un minut després, el Grosseto va fer el 2 a 2 que tornava a eliminar els igualadins. Als 11 minuts de la segona part, Marc Rouzé va establir el 3 a 2 definitiu i que deixava l’eliminatòria empatada. És per això que es va haver de jugar una pròrroga que va acabar sense gols.

A la tanda de penals cap des dos equips va poder marcar als 5 primers llançaments. Al sisè llançament, Tety Vives va marcar mentre que els italians van enviar la bola fora el que classificava els igualadins per als ¼ de final de la World Skate Europe Cup.

L’Igualada Rigat jugarà els ¼ de final de la World Skate Europe Cup contra el Valdagno. L’anada es disputarà a les Comes el 17 de febrer i la tornada a Itàlia el 16 de març.