L’Igualada Rigat s’imposa al Sant Just (3-1) i es classifica per a la Copa del Rei

Els arlequinats van començar perdent després d’encaixar un gol als 4 minuts. Tot i així, no es van descentrar i van seguir buscant la porteria rival. Al cap de poc es van recollir els fruits. Nil Cervera va signar una gran jugada individual i va establir l’empat a 1, resultat que es va mantenir fins al descans.

A la represa, els dos equips van sortir amb molta concentració i sense crear gaires ocasions de perill. Als 15 minuts de la segona part, Marc Carol va aprofitar una bola solta a l’interior de l’àrea i va marcar el 2 a 1. Quan faltaven pocs segons per acabar, el Sant Just va sacrificar el porter per incorporar-hi el 5è jugador de pista. Això ho va aprofitar Marc Rouzé que a porteria buida va acabar establint el 3 a 1 definitiu.

L’Igualada Rigat jugarà la Copa del Rei del 7 al 10 de març a Calafell. El conjunt arlequinat, l’Alcoi, el Reus Deportiu i el Calafell s’enfrontaran a un dels 4 caps de sèrie que són el Barça, el Noia, el Sant Just i el Voltregà.

D’altra banda, el proper partit de lliga de l’Igualada Rigat serà el diumenge que ve a les Comes en què rebrà la visita del Deportivo Liceo.