icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Generalitat construirà una nova base del Cos d’Agents Rurals a Igualada

L’edifici, que es construirà en uns terrenys de 3.000 metres quadrats cedits per l’Ajuntament al pla de la Massa, acollirà l’Àrea Bàsica de l’Anoia i l’Àrea Regional de la Catalunya Central. Així ho ha explicat aquest divendres, durant una visita als terrenys, el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena. Segons Elena, el govern català preveu una renovació de bona part de les seus de treball de Cos d’Agents Rurals a tota Catalunya i la primera construcció que es durà a terme serà la d’Igualada. Per la seva part , l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha destacat que aquesta nova base del Cos d’Agents Rurals situarà a Igualada com a referent del país.

Aquest nou edifici, que acollirà una trentena d’agents rurals, comptarà amb espais com sales de reunió i de formació. A més, com a novetat, també inclourà una escola d’educació ambiental. El futur edifici, que costarà aproximadament 1 milió i mig d’euros, es començarà a construir a principis del 2025 i s’espera que les obres tinguin una durada d’un any.

L’objectiu d’aquestes noves bases del Cos d’Agents Rurals que es construiran a diferents punts del territori, com ara Igualada, passa per apropar aquest servei a la ciutadania i a l’hora adaptar-se a l’actual increment d’efectius del cos.

tornar_radioIgualada