icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada obre, avui, una convocatòria de subvencions per la rehabilitació de pisos, arranjament de façanes i per impulsar projectes de masoveria urbana

La subvenció per la reforma d’habitatges, com en anteriors convocatòries, és d’un màxim de 20.000€ per pis a reformar i no necessita d’aportació per part de la propietat si la subvenció cobreix tota la rehabilitació.

Com a novetat d’aquesta convocatòria l’IVA queda inclòs, sempre i quan aquest no es pugui repercutir o compensar. Des del consistori s’ha explicat que amb les anteriors convocatòries s’han arranjat un total de 20 pisos i 5 més estan finalitzant-se. Els pisos podran optar a la subvenció, entre d’altres condicions, si una vegada estiguin finalitzats, estan 5
anys dins de la borsa de lloguers assequibles de l’Ajuntament.

Carlota Carner, regidora d’Habitatge, ha explicat durant la compareixença que l’Ajuntament aposta per la rehabilització del parc d’habitatges a Igualada perquè hi hagi més oferta de lloguers.

Carner també ha detallat que la subvenció per rehabilitar l’interior dels pisos és la més important i que aquest any compta amb dues novetats: poder deduir l’IVA del cost de les obres i l’augment de la bestreta.

Per demanar informació i per tramitar aquestes subvencions cal posar-se en contacte amb l’Oficina d’Habitatge d’Igualada demanant cita prèvia al 93 803 19 50.

tornar_radioIgualada