icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Generalitat refreda la previsió d’incorporar un bus entre Igualada, Vilafranca i Vilanova, agendat per aquest 2024

La setmana passada us explicàvem que s’aprovava la moció, amb tots els vots a favor, d’impulsar un Bus Express amb les ciutats de Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. Ara, però, la Generalitat ha anunciat que refreda la idea i que aquest any 2024, es farà l’estudi per veure si és viable o no.

Això impossibilita l’objectiu d’impulsar el bus aquest any i trenca les previsions establertes per les dues ciutats que ja havien aprovat la moció, Igualada i Vilanova, i de la ciutat que quedava pendent per fer-ho, Vilafranca.

El regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives ha explicat que no és la primera vegada que han demanat aquest servei. Per part de l’Ajuntament també es mostren indignats pel fet que la Generalitat no s’ha posat en contacte amb el consistori, i per tirar-se enrere en la proposta d’aquest servei bàsic.

El desdoblament de la carretera C-15 permet que els busos puguin circular amb més facilitat, i és per aquest motiu que per part de les tres ciutats es demana un transport públic directe que les connecti.

tornar_radioIgualada