L’Igualada Rigat cau golejat a la pista del Reus Deportiu (7-1) en un partit marcat per la falta d’encert

L’Igualada Rigat va perdre ahir a la pista del Reus Deportiu per 7 a 1 i ara és 8è a la classificació de l’OK Lliga.

A la primera part, els dos equips van disposar d’ocasions per marcar. Ara bé, als 18 minuts, els reusencs van aconseguir l’1 a 0 en transformar un penal. Els igualadins van buscar la manera d’empatar, però els va faltar definir als darrers metres. Fins aleshores, l’equip estava fent un bon partit. Ara bé, als dos darrers minuts el Reus va marcar dos gols molt seguits que suposaven el 3 a 0 a la mitja part. A la represa, la decoració va canviar. Els reusencs van ser superiors i van anar marcant gols fins situar-se amb un aparatós 5 a 0. Gerard Riba va transformar una falta directa que significava el 5 a 1. Amb tot, als últims instants el conjunt del Baix Camp va marcar dos gols més que va culminar amb el 7 a 1 final.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Voltregà.

Horaris de la Copa del Rei

D’altra banda, ahir es van anunciar els horaris de la Copa del Rei d’hoquei patins que es disputarà del 7 al 10 de març a Calafell. L’Igualada Rigat debutarà als ¼ de final contra el Voltregà el divendres 8 de març a les 21.30 h. Si supera l’eliminatòria disputarà les semifinals contra el guanyador del Barça – Reus Deportiu, el dissabte 9 de març a les 18.45 h. La final està programada pel diumenge 10 de març a les 20 h.