icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada i l’Igualada HC aposten per organitzar la ‘final four’ de la WS Europe Cup

La final four de la World Skate Europe Cup es disputarà el 13 i 14 d’abril. Cal recordar que el conjunt arlequinat va aconseguir dissabte passat la classificació per a la fase final en guanyar a la pista del Valdagno a la tanda de penals.

la competició la poden organitzar qualsevol dels quatre equips que s’hi han classificat: el Sarzana italià, precisament el rival a semifinals de l’Igualada Rigat; el Voltregà o el Follonica italià, els altres dos equips que s’enfrontaran a l’altra eliminatòria.

La ciutat d’Igualada ja va acollir la World Skate Europe Cup l’any 2015, aleshores anomenada Copa CERS, amb un gran èxit d’organització. Aquest fet, sumat a la gran imatge que ofereix el pavelló de les Comes, tant a mode televisiu com de capacitat, esperen que sigui un al·licient perquè el Comitè Europeu d’Hoquei Patins atorgui a Igualada la disputa d’aquesta competició.

A la foto (d’esquerra a dreta): el vicepresident de l’Igualada HC, Òscar Torrents; el president, Manel Burón; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; i la regidora d’Esports, Patrícia Illa

tornar_radioIgualada