icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La 35a edició de Mostra Igualada busca voluntaris i famílies acollidores

D’una banda, el voluntariat és una peça clau en l’organització de la Mostra. Cada edició formen part de l’equip de voluntaris una vuitantena de persones que s’ocupa del control d’espais, l’atenció al públic i la preparació del lliurament de material per als professionals, entre d’altres funcions. Com a recompensa per la seva ajuda aquests voluntaris gaudiran de diferents avantatges com entrades i regals.

D’altra banda, Mostra Igualada també busca famílies igualadines i anoienques que vulguin allotjar a casa seva, durant un o més dies, els artistes que actuaran a la fira, els programadors que vindran a comprar espectacles o els periodistes que cobriran l’esdeveniment. Les famílies acollidores també gaudiran d’un seguit d’avantatges, com un pack familiar d’invitacions per a un espectacle, un sopar i la participació al sorteig d’un viatge per a 4 persones a la FIET – la Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears.

Els voluntaris i les famílies acollidores es poden inscriure fins el 29 de febrer a través dels respectius formularis a www.mostraigualada.cat o presencialment a la Sala Municipal d’Exposicions. Per a més informació es pot consultar el web www.mostraigualada.cat o escriure un correu electrònic a voluntaris@mostraigualada.cat.

tornar_radioIgualada