icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Teatre Municipal Ateneu inicia la nova temporada amb el darrer espectacle de la companyia anoienca Teatre Nu, ‘Els ossos de l’irlandès’.

Després del seu èxit al festival Temporada Alta i al Teatre Akadèmia de Barcelona arriba a Igualada, Els ossos de l’irlandès, de Víctor Borràs. Una comèdia que s’emmiralla en les dramatúrgies que se centren en el món rural amb esperit de thriller nòrdic. L’acció se centra en un petit poble on la terra marca el dia a dia de la gent que hi viu.

El text va ser guardonat amb els premis Quim Masó 2022  i Frederic Roda 2022, a més de rebre el suport a la creació de la Sala Beckett el 2020.

Aquesta obra, sobre el fracàs de l’amistat, es podrà veure el diumenge 28 de gener, a les 6 de la tarda. Les entrades tenen un preu de  22, 20 i 17 € amb els seus descomptes habituals i també es poden adquirir per internet a teatremunicipalateneu.cat. Cal recordar que durant la setmana de l’espectacle els joves fins a 25 anys poden comprar les entrades a cinc euros i que encara es poden adquirir abonaments per a tota la temporada.

tornar_radioIgualada