icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Més de 5.000 persones han passat per les 40 exposicions del FineArt Igualada 2024

La 12a edició d’aquest festival fotogràfic, que s’ha celebrat del 23 de febrer al 17 de març a la capital de l’Anoia, ha tancat amb rècord de visitants. I és que més de 5.000 persones han visitat la quarantena d’exposicions, repartides per diferents punts de la ciutat, que aquest any proposava el FineArt.

Pel que fa el lloc de procedència d’aquests visitants ja fa algunes edicions que el públic de fora d’Igualada ha agafat força i enguany representen aproximadament el 60 % del total de visitants. Les persones que passen pel FineArt provenen sobretot d’arreu de Catalunya però també d’altres zones de l’Estat Espanyol com Andalusia, Galicia, el País Valencià, Aragó o Madrid, i fins i tot de l’estranger com ara França i Alemanya.

D’entre els 15 espais expositius del FineArt d’enguany, els més visitats han estat el Museu de la Pell d’Igualada, la Sala Municipal d’Exposicions, l’Adoberia i l’Escorxador. Pel que fa a les exposicions més visitades d’aquesta 12a edició del FineArt, destaquen “Creadores de consciencia”, “Més enllà”de Robert Ramos, “The Melting Age” d’Alfons Rodríguez i l’exposició “Atrapades?” de la igualadina Maria Gregori.

El FineArt és un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en el sector.

tornar_radioIgualada