icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Piscina de les Comes va acollir, aquest dissabte, la inauguració de l’equipament municipal després de les reformes

La piscina, que dona servei a més de 2.400 usuaris, ha reobert després dels 9 mesos que ha durat la remodelació de l’equipament. Dins de les millores, es destaquen la modernització de les instal•lacions dels vestuaris i també les accions per millorar l’accessibilitat del conjunt de la piscina.

Durant l’acte, hi va assistir, entre d’altres, la Maria Alonso, la persona amb més edat, de 94 anys, que assisteix cada setmana a la piscina, i també la persona més petita, la Ivet, d’1 any, acompanyada de la seva mare.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, explica en declaracions a Ràdio Igualada, que la Covid va ser l’oportunitat per aturar el projecte i aconseguir els fons Next Generation, que van aportar el 50% del pressupost.

Patrícia Illa, regidora de Civisme, ha fet una bona valoració de la reacció dels usuaris que ja poden tornar a fer ús de l’equipament públic, i també ha explicat que molta gent va assistir a les visites guiades de divendres.

La piscina ha tingut millores en tres àmbits diferents: la sostenibilitat, l’accessibilitat i també la modernització i funcionalitat.

tornar_radioIgualada