L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán perd a Sant Cugat (4-1) i se li complica la permanència

Les igualadines van perdre davant un rival directe i ara es troben en penúltima posició a 10 punts de la salvació. Tot i així, a l’equip encara no donen res per perdut quan falten 9 jornades per acabar el campionat.

Davant el Sant Cugat, el conjunt igualadí va començar marcant gràcies a un gol d’Aida Mas als 13 minuts. Tot i així, les vallesanes van reaccionar i van donar la volta al marcador. Al descans l’Igualada perdia per 2 a 1. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar la manera d’empatar, sense èxit. Al final, va ser el Sant Cugat qui va fer dos gols més que van deixar el resultat amb el 4 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita de Las Rozas.