icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’HL Igualada confia en fer un bon paper dissabte a les Comes en la primera jornada de la fase per la permanència a la Lliga Plata d’Hoquei Línia

El Complex Esportiu de les Comes serà l’escenari aquest dissabte de la primera jornada de la fase per la permanència a la Lliga Plata d’Hoquei Línia.

La segona fase es composa de tres jornades que es disputen en sistema de concentració en una sola seu. Aquesta primera es durà a terme a la pista d’hoquei línia de les Comes i hi prendran part els 6 clubs que composen el grup per la permanència. Tot i així, cada equip jugarà 2 enfrontaments. La resta es repartiran en les altres dues jornades que es disputaran el 9 de març a Valladolid i el 20 d’abril a Orpesa. A més com que s’arrosseguen els punts de la primera fase amb els rivals directes, els igualadins ja n’acumulen 3. Actualment són els 3rs classificats d’una lligueta de 6 equips. Dissabte, l’Hoquei Línia Igualada s’enfrontarà al Recoletas Iscar de Valladolid i l’Orpesa de Castelló. La resta d’equips del grup són el Metropolitano de Bilbao, Las Rozas de Madrid i el Valladolid.

L’Hoquei Línia Igualada jugarà dissabte a les Comes la primera jornada de la fase per la permanència a La Lliga Plata. A les 10 h s’enfrontarà al Recoletas Iscar de Valladolid i a les 17.15 h ho farà contra l’Orpesa de Castelló. La resta de partits són: Valladolid – Metropolitano (11.15 h); Orpesa – Las Rozas (12.30 h); Recoletas Iscar – Metropolitano (16 h) i Valladolid – Las Rozas (18.30 h).

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada