icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dilluns comencen les inscripcions per participar a les activitats juvenils pel primer semestre de l’any amb rècord de propostes

Es tracta d’una programació que abraça la temporada de primavera, Setmana Santa i estiu i que aquest any presenta més propostes que mai; en total són una seixantena d’activitats de diferents àmbits destinades als joves d’entre 14 i 30 anys.

La regidora de joventut, Carlota Carner, ha posat èmfasi en la voluntat del departament de “seguir ampliant i diversificant les propostes que s’ofereixen als joves de la ciutat amb la voluntat d’atraure el major nombre de participants i satisfer les seves necessitats de trobada, oci i formació”. Carner ha valorat molt positivament que en les activitats programades per l’últim semestre del 2023 “més de 200 joves de la ciutat i de la comarca hgin gaudit de la programació oferta des de la Kaserna i Cal Badia, una dada que consolida la programació que s’ofereix per als joves de la ciutat i que anima a seguir ampliant, diversificant i escoltant quines són les necessitats i propostes que tenen tots ells”.

Així doncs, en el programa per aquest primer semestre hi destaquen les activitats formatives que mantenen propostes d’èxit com ara l’acompanyament d’estudiants per a la preparació de l’examen del First d’anglès i que afegeixen d’altres cursos com ara el curs de nivell bàsic d’anglès.

A nivell artístic, es continua amb una oferta molt variada de propostes que inclouen cursos de guitarra, teatre, dibuix manga, pintura o costura creativa entre d’altres.

En l’apartat d’esports aquest any s’ha presentat una novetat: el torneig “K-League” al parc del Xipreret. Alhora també segueixen els cursos de ioga, ball o d’esport i valors”

De cara a Setmana Santa i estiu des de la Kaserna i Cal Badia s’ofereix, un any més, un gran ventall d’activitats per aprofitar els dies de vacances una de les quals és la del Micro Obert que permet als joves demostrar i ampliar les seves habilitats damunt d’un escenari ja sigui cantant, recitant, ballant o explicant monòlegs.

Carner ha volgut destacar, també, la incorporació de noves activitats d’autoconeixement i autocura tant físic com pel que fa referència a la salut mental de joves i adolescents.

A partir del 29 de gener hi haurà totes les inscripcions obertes. Es poden fer a través del web del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada: igualadajove.cat. Per posar-vos en contacte amb el departament podeu escriure a kaserna@aj-igualada.net o trucar al 93 804 18 01.

tornar_radioIgualada