icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Comença el programa “Talent i Territori” per a fomentar la Responsabilitat Social de les empreses

En aquesta primera edició del projecte, hi participen 5 empreses vinculades a activitats diferents, que a través de quatre seminaris grupals i consultories individualitzades assentaran les bases o milloraran en el seu pla d’acció i bones pràctiques en Responsabilitat Social.

En els seminaris grupals, es treballarà conceptes més genèrics per a tothom, com la responsabilitat ètica, la integració de pràctiques sostenibles o la reducció de l’empremta ambiental, la promoció de la diversitat i inclusió, entre altres. També es faran consultories individualitzades proporcionaran orientació personalitzada.

El programa “Talent i Territori” busca establir les bases per al progrés d’una ciutat socialment responsable, amb empreses i organitzacions compromeses amb la gestió econòmica, social i ambiental. L’objectiu final és augmentar el nombre d’empreses d’Igualada i la comarca amb un compromís fort, vinculant-ho a la marca de territori. Aquesta iniciativa no només facilitarà la retenció de talent a la zona, sinó que també servirà com a motivació addicional per a les empreses.

tornar_radioIgualada